Operator Slitter - Locatie Wellen | Per direct | Fulltime

Operator Slitter - Locatie Wellen | Per direct | Fulltime

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste operator slitter om ons team te versterken.

Operator Slitter

Functieomschrijving

EPB N.V. is, met ruim 35 medewerkers, een dynamische en moderne drukkerij, gespecialiseerd in de productie van shrink sleeves. EPB richt zich voornamelijk op bedrijven binnen de voedingsindustrie binnen heel Europa. EPB is onderdeel van Optimum Group; De Optimum Group is een groep van 7 drukkerijen bestaande uit; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal Drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten en Belona (allen gevestigd in Nederland), ASQ en EPB (beiden gevestigd in België). Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo, offset rotatiedruk en digitaal drukwerk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. De Optimum Group is marktleider in de Benelux met een omvang van bijna € 100 miljoen omzet en bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care en de logistiek. Bij de Optimum Group werken ruim 450 medewerkers.

Vanwege de ontwikkeling van ons bedrijf, zijn wij per direct op zoek naar een:

Operator Slitter (ploegen)

Als Operator Slitter ben je verantwoordelijk voor een van de processen binnen de productie van de shrink sleeves. Jij draagt zorg voor het op correcte wijze versnijden van de bedrukte folie. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het gehele proces: instellen/ombouwen van de machine, zorgen voor de juiste instellingen aan de hand van de klantwensen en het schoonmaken van de machine. Hierbij behoren ook het bewaken van de normen en de kwaliteit van de producten. 

Functie eisen
- Je hebt een Middelbaar Technische Opleiding op A3 niveau;
- Bij voorkeur 1-2 jaar werkervaring in een grafische werkomgeving;
- Je werkt zeer nauwkeurig en hebt gevoel voor techniek;
- Je functioneert goed in een klein team;
- Je beheerst de Nederlandse taal.

Wat biedt EPB?
EPB biedt je een afwisselende functie voor 37 uur per week binnen een groeiend bedrijf. Er is ruimte voor een functiegerichte opleiding en persoonlijke ontwikkeling. EPB kenmerkt zich door een open en informele werksfeer, waarbij flexibiliteit, kwaliteit, innovatie en betrokkenheid centraal staan binnen de werkwijze.

Heb jij interesse en spreekt een resultaatgericht bedrijf jou aan? Dan ontvangen we jouw cv en motivatiebrief graag via mirjam.berger@optimumgroup.nl. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Mirjam Berger via +32 (0) 11 35 07 60.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten