Hulpdrukker - Locatie Wellen | Per direct | Fulltime

Hulpdrukker - Locatie Wellen | Per direct | Fulltime

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hulpdrukker om ons team te versterken.

Hulpdrukker

Functieomschrijving

EPB N.V. is, met ruim 35 medewerkers, een dynamische en moderne drukkerij, gespecialiseerd in de productie van shrink sleeves. EPB richt zich voornamelijk op bedrijven binnen de voedingsindustrie binnen heel Europa. EPB is onderdeel van Optimum Group; De Optimum Group is een groep van 7 drukkerijen bestaande uit; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal Drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten en Belona (allen gevestigd in Nederland), ASQ en EPB (beiden gevestigd in België). Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo, offset rotatiedruk en digitaal drukwerk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. De Optimum Group is marktleider in de Benelux met een omvang van bijna € 100 miljoen omzet en bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care en de logistiek. Bij de Optimum Group werken ruim 450 medewerkers.

Vanwege de ontwikkeling van ons bedrijf, zijn wij per direct op zoek naar een:

Hulpdrukker (ploegen)

De hulpdrukker assisteert de drukker bij het ombouwen en schoonmaken van de machines, met als doel de machines zo effectief en efficiënt mogelijk te laten produceren. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van de orders en tot jouw taken behoren onder andere: controleren en plakken van drukplaten, controleren van grondstoffen, mengen en klaarzetten van inkten, klaarzetten van drukcilinders en walsen en schoonmaken van bakken, walsen en machines.

Functie eisen
- Je hebt een Middelbaar Technische Opleiding op A3 niveau;
- Bij voorkeur 1-2 jaar werkervaring; waarbij werkervaring binnen een grafische werkomgeving een plus is;
- Je werkt zeer nauwkeurig en hebt gevoel voor techniek;
- Je functioneert goed in een klein team;
- Je beheerst de Nederlandse taal.

Wat biedt EPB?
EPB biedt je een afwisselende functie voor 37 uur per week binnen een groeiend bedrijf. Er is ruimte voor een functiegerichte opleiding en persoonlijke ontwikkeling. EPB kenmerkt zich door een open en informele werksfeer, waarbij flexibiliteit, kwaliteit, innovatie en betrokkenheid centraal staan binnen de werkwijze.

Heb jij interesse en spreekt een resultaatgericht bedrijf jou aan? Dan ontvangen we jouw cv en motivatiebrief graag via mirjam.berger@optimumgroup.nl. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Mirjam Berger via +32 (0) 11 35 07 60.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten