De ontwikkeling van EPB door de jaren heen.

Tijdlijn

De ontwikkeling van EPB door de jaren heen.


1990
E.P.B. wordt opgericht : aanvankelijk wordt gebruik gemaakt van tampon- en zeefdruk technologieën voor speciale toepassingen. De eerste flexo-pers (“narrow web”) wordt ingezet voor het produceren van zelf-klevende etiketten.

1993
De fabriek verhuist van Alken naar Wellen voor verdere uitbreiding. Nieuwe flexo persen produceren etiket toepassingen met waterbasis inkten voor de nationale markt. Dankzij deze investeringen realiseert E.P.B. een gestage groei. 

1997 
Met de eerste investeringen in een nieuwe offset pers voor etiketten zorgt E.P.B. voor een maximale verhoging van de drukkwaliteit.

2002 
Als pionier voor shrink sleeves in offset drukkwaliteit investeert E.P.B. in een speciaal daarvoor gebouwde pers om deze nieuwe markt aan te boren.

2005 
het success van shrink sleeves beslist E.P.B. te investeren in een nieuwe "wide-web" offset pers met bijhorende afwerkings machines en nieuwe infrastructuur.

2009 
Een nieuw ERP systeem wordt operationeel. De verkoops horizonten worden verder uitgebreid naar internationale key accounts.

2017
EPB, specialist in de productie van shrink sleeves en zelfklevende etiketten wordt onderdeel van de Nederlandse top-3 speler in de markt van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen; Optimum Group.

2018
EPB richt zich volledig op Shrink Sleeves, de "Label business" van EPB wordt ondergebracht bij ASQ (Member company of Optimum Group).

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten