1. Performance - Doen wat we zeggen

Perfecte opdrachten afleveren, hoe complex ook, daar gaat het bij E.P.B. om. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we sneller, efficiënter en gewoonweg betere label- en sleeve oplossingen voorstellen. Om daarbij optimaal te kunnen presteren beginnen we met afspraken te maken die we nakomen. We zeggen wat we gaan doen en daarna doen we wat we gezegd hebben. Het klinkt eenvoudig en toch maken we daarin altijd het verschil.


2. Passie - Trots op onze prestaties

De passie die bij E.P.B. in de lucht hangt, werkt aanstekelijk. Hier omarmen we onze projecten : wat we doen, willen we goed doen. Zo kunnen we trots zijn op het afgeleverd werk. Samen met de klanten denken we mee om hun projecten volgens planning te kunnen opstarten. We spannen ons extra in omdat we beseffen dat dit onze klanten in staat stelt om succes te boeken in hun business. ‘We take it personal’.


3. Partnership - Tevreden klanten

Het gaat niet alleen om labels en sleeves, het gaat vooral om mensen : klanten, leveranciers, collega’s en partners. Daar zijn we ons goed van bewust, en we koesteren deze relaties. Het jarenlange vertrouwen van klanten en werknemers en de goede samenwerking met onze partners en leveranciers hebben ons een solide basis gegeven. Wij luisteren naar onze klanten om te begrijpen wat zij willen. Hierop is onze reputatie voor creatieve oplossingen voor etiketten en sleeves gebaseerd. Dankzij de juiste partnerships, die we op lange termijn aangaan, krijgen we elke dag weer het vertrouwen van tevreden klanten.

Het laatste nieuws

Toon alle nieuwsberichten

Aankomende events

Toon alle events