Optimum Group, Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, EPB, ASQ, Belona en Megaflex

Optimum Group™

OPTIMUM GROUP™ is een veelzijdige groep drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk.

OPTIMUM GROUP™ 

Profiteer van een bundeling van kracht en expertise. De drukkerijen van Optimum Group zijn gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk voor afnemers in food, Retail, cosmetica, pharma, home en personal care, logistiek en de chemische industrie. Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal Drukkerij Max. Aarts, W&R etiketten, EPB, ASQ, Belona, Megaflex, Telrol, Kolibri Labels, FlexoPrint en HT Labelprint bundelen hun krachten voor een voorbeeldfunctie op het gebied van duurzaamheid.

Optimum Group vindt en ontwikkelt dagelijks duurzame oplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliën. Met onze expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiënte verwerking in de productieomgeving kunnen wij onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen.

Met onze producten leveren we een constante bijdrage aan duurzaam ondernemen. Ontdek ons groeiende assortiment aan duurzame verpakkings- en etiketoplossingen. Met de producten uit ons Optimum Green portfolio vind je altijd een oplossing die past bij jouw MVO-beleid. Samen werken we structureel en sustainable aan een duurzame toekomst.

Optimum Group™ is marktleider in de Benelux van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen. www.optimumgroup.nl

Tijdlijn Optimum Group
Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten