ASQ Labels en EPB onderdeel van de Optimum Group

Consolidatie ASQ / EPB via Optimum Group

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de Optimum Group.

Geachte Klant, Beste Relatie,

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de Optimum Group.

Met ingang van 28 maart 2018 maakt ASQ Group deel uit van de Optimum Group. Sinds 30 jaar is ASQ een gevestigde waarde in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige label producten tegen een betaalbare prijs. Optimum Group is zeer enthousiast over de verdere uitbreiding in België. Niet alleen versterkt dit samen met de eerdere overname van EPB onze positie op de Belgische markt, de klanten van ASQ kunnen nu ook genieten van alle andere expertises binnen Optimum Group, waaronder;

  • Beschikbare technologieën: Flexo UV, UV Inktjet, UV offset, Foliedruk, Digitaal HP, Domino en Xeikon
  • Beschikbare producten: Banderollen, Shrink sleeves, Booklets, Meerlaagse etiketten et cetera

We hebben dan ook het volste vertrouwen in de groeimogelijkheden die deze fusie met zich mee brengen.

Graag hadden wij u meer informatie gegeven rond de veranderingen die zich in nabije toekomst zullen voordoen.

Op korte termijn zal de label business van EPB worden ondergebracht bij ASQ. Dit wil zeggen dat uw offerteaanvragen, orders en facturen zullen worden opgemaakt en verstuurd vanuit ASQ. Onze sales support afdeling voor de labels zal werkzaam zijn vanuit ASQ in Lummen. Belangrijk hierbij is dat alle bestaande afspraken en service blijft behouden.

Hiernaast zal EPB het kenniscentrum worden voor de Shrink sleeves binnen Optimum Group. Deze afdeling wordt naar de toekomst toe verder uitgebreid.

Om onze ambitie vorm te geven worden in een volgende fase de gebouwen op locatie bij EPB vernieuwd. Deze verbouwingen zullen in de loop van 2019 plaatsvinden, waarna we zowel ASQ als EPB onderbrengen in deze nieuwe vestiging.

Wij zijn dan ook verheugd dat we via de Optimum Group onze klanten nog beter service kunnen leveren en ons productaanbod verder uitbreiden.

Bij vragen kan u te allen tijde beroep doen op ons salesteam.

Met vriendelijke groeten,
Daan Lochs

Sales Manager Labels Belgium
ASQ Labels