Leverbetrouwbaarheid EPB Shrink Sleeves nog verder opgeschaald.

EPB levert Shrink Sleeves

EPB Shrink Sleeves is uw ideale partner voor flexibele maatwerkverpakkingen. We doen wat we zeggen! Meer dan 20 jaar ervaring stelt ons in staat om snellere, efficiëntere en eenvoudigweg betere label- en sleeve-oplossingen te realiseren.

EPB Shrink Sleeves: Uw Shrink Sleeves expert

EPB Shrink Sleeves is uw ideale partner voor flexibele maatwerkverpakkingen. We doen wat we zeggen! Meer dan 20 jaar ervaring stelt ons in staat om snellere, efficiëntere en eenvoudigweg betere label- en sleeve-oplossingen te realiseren.

Onze roto-offset bedrukking in combinatie met Flexo tot 10 kleuren bedrukking, zorgt voor briljante kwaliteitssleeves die resulteren in de hoogste pakkans wanneer de consument voor de schappen staat. Onze technologie stelt ons in staat om te variëren van kleine- tot middelgrote oplages, met veelbelovende korte levertijden. Verschillende materialen zijn beschikbaar: PET, OPS, ook voor uitzonderlijk gevormde flessen met de mogelijkheid tot de toepassing van speciale inkten en matte vernis.

EPB: Uw Shrink Sleeve producent

 • 360° decoratie
 • Tamper evidence (sluitzegel)
 • Ideaal voor storytelling
 • Heldere, luxueze en stralende kleuren maken uw product
 • Bedrukking tot 10 kleuren
 • Van idee tot verpakking
 • Beschikbaar op rol en los
 • Geschikt voor o.a. flessen, blikken en bakjes


Shrink Sleeves zijn er in vele vormen en materialen. Wij produceren ze voor om uw fles, blik, bakje en vele andere verpakkingen. EPB Shrink Sleeves is de ideale partner voor uw maatwerkverpakkingen! Wij beschikken over een modern machinepark bestaande uit UV-Flexo- en digitale drukpersen. Dit stelt ons in staat om flexibel te zijn en zeer kleine tot middelgrote oplages voor uw bedrijf te produceren. Bijna alles is mogelijk en we gaan een uitdaging niet uit de weg!

Duurzaamheid

Wij bieden verticale perforatie aan om de Shrink Sleeve eenvoudig van het product te kunnen scheiden. EPB Shrink Sleeves zoekt naar duurzame verpakkingen, streeft naar gewichtsvermindering door het gebruik van dunnere PET-folies en stelt gemakkelijker te recyclen materialen beschikbaar uit de polyolefinenfamilie van kunststoffen.

EPB Shrink Sleeves

EPB Shrink Sleeves en Optimum Group: Samen sterk

Kies voor uw producten voor maximale zichtbaarheid en 360 graden communicatie. Onze Shrink Sleeves sluiten goed aan en bieden bescherming voor iedere soort product. Wij zijn BRC gecertificeerd. EPB Shrink Sleeves is uw partner voor kleine tot middelgrote oplages in de food industrie. Wij doen wat we beloven en werken efficiënt en op tijd. Deze gedreven mentaliteit is verankerd in onze drie basiswaarden: Performance, Passie en Partnership.

EPB Shrink Sleeves levert

Dankzij Optimum Group kan de leverbetrouwbaarheid van EPB Shrink Sleeves nog verder versterkt worden. Optimum Group heeft met zeven productielocaties en meer dan 500 medewerkers in de Benelux alle capaciteit in huis om haar klanten tijdig en met de gebruikelijke kwaliteit te blijven leveren. Wij doen er alles aan om de continuïteit van levering op dit moment te garanderen.

De volgende maatregelen werden door Optimum Group genomen:

 • Er werden extra voorraden van onze standaard grondstoffen en basismaterialen opgebouwd. Deze gaan we in de aankomende periode nog verder uitbreiden.
 • Wij hebben onze supply chain volledig in kaart en hebben dagelijks contact met onze leveranciers om zicht te houden op actuele voorraden en levertijden.

Optimum Group duurzame oplossingen

Met onze producten leveren we een bijdrage aan duurzaam ondernemen. Ontdek ons groeiende assortiment aan duurzame verpakking- en etiketoplossingen. Met de producten uit het Optimum Green portfolio vindt u altijd een oplossing die past in het MVO-beleid. Samen werken we structureel aan een duurzame toekomst. Optimum Group is marktleider in de Benelux op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten